File Recovery Software 

Disk Doctor in een oogopslag

Disk Doctor Labs Inc is ten dienste van de VS en wereldwijd sinds 1991 en snel steeds de leider in data recovery van opslagapparaten. Ons deskundig team van data recovery ingenieurs en vertegenwoordigers van de klantendienst heel hard werken in het leveren van de best mogelijke service. Disk Doctor Labs Inc is het uitvoeren van data recovery voor particulieren, multinationals, onderwijsinstellingen en overheid bureaus sinds 1991. Disk Doctor Labs Inc is een van de meest betrouwbare en gerespecteerde data recovery-bedrijf in de Verenigde Staten en over de hele wereld.

Disk Doctor Labs rond de Globe

Disk Doctors opereert wereldwijd vanuit laboratoria in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Australië, Pakistan & India. Vandaag Disk Doctors biedt de meest uitgebreide diensten beschikbaar zijn in dit vakgebied. Disk Doctor Labs Inc investeert enorme brok van hun winst de richting van onderzoek en ontwikkeling van data recovery technieken voor het steeds veranderende uitdagingen en kosteneffectieve oplossingen voor onze klanten. Onze Data Recovery experts werken hard met onze software-afdeling om te komen met eigen methodes en softwareprogramma's, te houden met de steeds veranderende hardware en software oplossingen voor verschillende soort opslag apparaten die robuust en kosteneffectief zijn.

Disk Doctor Labs naar Succes

Onze ingenieurs behoren tot de meest ervaren en professionele data recovery experts in de wereld. Ons doel is om onze klanten gestopt operaties terug in werken omstandigheden met snelste, kosteneffectief, en de kwaliteit van data recovery. Disk Doctors zal u voorzien van de meest behulpzame klantenservice vertegenwoordigers, die zal u grondig wandeling door het Data Recovery Proces. Onze software en diensten zullen te voldoen aan uw normen met onze 100% Gegarandeerd klanttevredenheid, en snel turnaround.