File Recovery Software 

Support Opties

Als u hulp over een van onze producten nodig hebben, zijn er een aantal opties voor u beschikbaar. Ondersteuningsopties voor onze software omvatten meerdere self-service middelen, evenals professionele consultancy en ondersteunende diensten. Diverse self-service steun middelen voor onze software zijn hieronder opgesomd. Wij stellen u deze gebruiken als uw eerste stap in het verkrijgen van steun van Disk Doctor Labs Inc

Knowledge base

Knowledge Base

Zoek naar uw vraag of probleem in onze uitgebreide kennisbank sectie met onderwerpen en trefwoorden. De Knowledge Base heeft vele productspecifieke artikelen, gecreëerd door Disk Doctors Ondersteuning professionals die problemen zijn opgelost voor de klanten. Het wordt regelmatig geactualiseerd, uitgebreid en verfijnd om ervoor te zorgen dat u toegang tot de meest actuele informatie hebben.

Product Tutorials

Bekijken en leren hoe u de software te gebruiken in een mum van tijd door middel van live technische presentaties gegeven door Disk Doctors technische professionals.

Algemeen Veelgestelde vragen

Antwoorden op enkele van de veelgestelde vragen. Nieuwe klanten: Als je een pre-sales query die niet wordt behandeld in de gebruiksaanwijzing of veelgestelde vragen, contact opnemen.